به گزارش قدس آنلاین ؛ محسن خورسند گفت: کارخانه طلای بیجورد با ذخیره 900 هزار تن سنگ معدن با عیار 7/1 گرم بر تن در حال تکمیل کارخانه فرآوری طلای خود با نام کارخانه فرآوری طلای بیجورد است.
وی بیان کرد: این کارخانه با سرمایه گذاری بالغ بر 120 میلیارد تومان، ظرفیت تولید 220 کیلوگرم شمش طلای 24 عیار را در سال خواهد داشت.
وی عنوان کرد:کارخانه مذکور هم اکنون دارای پیشرفت فیزیکی 98 درصد میباشد و تنها زیر پروژه باقیمانده جهت ورود به فاز راه اندازی، زیر پروژه خط انتقال برق به کارخانه می باشد که با دستور ویژه استاندار و نیز کمک فرماندار شهرستان ، در حال حل مشکلات موجود بوده و امید است تا یک ماه آینده به بهره برداری برسد.
وی اظهار داشت: کارخانه طلای بیجورد با همت نیروهای متخصص بومی منطقه و با استفاده از به روزترین تکنولوژی های فرآوری طلا شامل سیانوراسیون، فلوتاسیون و تشویه طراحی و ساخته شده است و با تکیه بر این تکنولوژی ها، توانایی استحصال طلا از کانسنگ های سولفیدی که فرآوری آن ها بسیار سخت تر از کانسنگ های اکسید می باشد، میسر شده است.
خورسند گفت: هم اکنون در فاز ساخت و نصب، بیش از 200 نفر از جوانان منطقه بردسکن مشغول به کار می باشند و بعد از راه اندازی و در زمان بهره برداری، 150 نفر از نیروهای متخصص بومی به صورت مستقیم و بیش از 200 نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار خواهند شد.
وی بیان کرد: یکی از دستاوردهای با ارزش این پروژه،بازگشت فارغ التحصیلان و نیروهای متخصص منطقه بوده است که در سایر شهرستان ها مشغول به کار بوده اند و باشناسایی این نیروهای متخصص، شرایط استخدام آن ها در شرکت فراهم شده و هم اکنون ضمن انجام فعالیت در کارخانه، در شهر و دیار خود مشغول به زندگی می باشند.
وی خاطرنشان کرد: مطمئنا با افزایش این پروژه ها و انجام مهاجرت معکوس و برگشت نیروهای متخصص به شهرستان، از مشکلات اجتماعی،کاسته خواهد شد.
وی افزود: با توجه به اینکه شرکت معدنکاران آسیا پی جو بینالود در مدل اقتصادی تبیین شده، به عنوان معین اقتصادی منطقه کوهپایه بردسکن فعالیت می کند، آمادگی خود را اعلام می نماید که پس از بهره برداری از کارخانه طلای بیجورد، ضمن جذب نیروهای کاری این منطقه، راهکاری مناسب جهت اشتغال بیشتر جوانان این منطقه را طراحی و اجرا کند.
مدیرعامل شرکت معدن کاران آسیا پی جو بنیالود عنوان کرد: با نگرش به این مهم نیاز است تا استانداری و نیز سازمان های مرتبط از جمله صنعت و معدن، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی همکاری لازم جهت رسیدن به بهره برداری سریع تر این پروژه استراتژیک را داشته باشند.
ایلنا
نظر شما